Huisgenootjes

Natuurlijk zijn er ook nog dieren waar we niet (meer) mee fokken, maar die zeker net zo belangrijk

zijn als de rest.

Nog niet iedereen staat op de pagina maar dat word binnen kort gedaan.

Killer

Killer is nu ruim 13 jaar en ook al 13 jaar lang de grote vriend van al onze wonders. Hij geniet echt van de aandacht van onze katten, met namen Bambi, Meisie en Monster. Maar de rest vind hij ook geweldig.

Steeds als er een nieuwe aanwinst bij komt (zoals nu Lillo en Draakje) hebben die gelijk in de gaten dat Killer hen beschermt en wanneer de rest dan wat te druk is (wat wij de dolle 5 noemen hihi) zoeken ze gelijk bescherming bij Killer wat hij maar al te graag doet.

Hier onder een leuke foto van Killer & Lillo.

Lillo ons tweede  blote monstertje een super aanwinst  dit ras hoort gewoon bij de coons

 Baby

En hier stellen we onze oudste kat voor, BABY. Ze is al bijna 19 jaar en een schat om van te mogen genieten. Lekker eigenwijs, de baas over iedereen en heerlijk op haar plekje hier.


Angel (Poppy’s Harley van de Zandeplas)

Angel is mijn tweede coontje ooit. We waren gelijk verkocht aan haar mooie blauwen ogen en wat een karakter heeft ze ook!

Het is net of ze alles begrijpt, Angel heeft een aantal mooie nestjes gegeven en is al een tijdje geleden geholpen. Ze mag nu lekker hier blijven wonen en genieten van haar oudere dag.

We genieten elke dag van haar en ze maakt ons zeker dagelijks aan het lachen.

Beauty

Dan onze Bengaal Beauty, wat een ander ras dan de Coon. Druk aanwezig, maar geweldig om naar te kijken en van te genieten ,wat een grote clown!

Ze kwam hier samen met haar zusje Hope, Beauty heeft twee keer een nestje gehad maar vond er maar niks aan, hihi dus besloten wij haar te laten helpen en kan ze hier verder heerlijk oud worden.

nkel.

Twinkel is mijn derde coontje en ook Twinkel heeft een aantal mooie nestjes gehad en is nu geholpen.

Toen Twinkel onze cattery kwam versterken hadden we echt zoiets, jee wat een uitstraling. De hele dag liep en loopt ze nog achter me aan, zingt de hele dag door en tot de dag van vandaag zou ik me niet willen voorstellen hoe een leven zonder haar zou zijn. We hopen dan ook dat ze 100 wordt hihi…

Bamby en Meisi

Bamby is onze eerste sphynx. Wat een schatje, zo vertederend dat je er gewoon van moet houden! Door haar karakter hebben we besloten nog zo’n wonder er bij te nemen en dat is Lillo geworden.

Op de foto staan Bamby en Meisie, deze twee, wat moet ik er over vertellen, twee zo verschillend en toch zo gelijk. Ze kunnen niet zonder elkaar en wij niet zonder hen, beiden geholpen en nooit een nestje gehad gewoon een aanwinst die eigenlijk iedereen zou moeten ervaren.