Verblijven

Het Kater verblijf.

De katers zijn meer hier in huis dan in hun kater-huis, maar als er veel poezen krols zijn dan mogen ze daar lekker vertoeven.

Het katerverblijf is lekker warm met een eigen verwarming, maar ook gezellig met een lekker achtergrond muziekje en er komt zelfs een tv.

Als ik een goed boek wil lezen ga ik lekker met een kop thee bij Bob zitten, rust, ontspanning en één op één knuffelen is heerlijk en soms gaat een niet krolse poes gewoon lekker mee voor de gezelligheid. Echt een tweede huisje in de tuin.

Het verblijf is in twee compartimenten verdeelt zodat ze als er een dame op bezoek is bij Bob, de ander katers en poezen er met geen mogelijkheid bij kunnen. Zo hebben de tortelduifjes alles rust voor elkaar.

Ook is er een leuke afscheiding die alleen geplaatst word als Bob een dame op bezoek heeft voor extra privacy.

Zo wordt er toch aan alles gedacht.

De tuin.

Hier wat foto s van wat wij het katten paradijs noemen, en dat het ook heerlijk en gezellig is voor ons, is mooi mee genomen.

De tuin is af gezet met stroomkabel zodat er geen vreemde katten in de tuin kunnen, en onze wonders de tuin niet uit kunnen.Dan hebben de katten ook privé bewakers, de honden waken goed voor eventuele ongewenste bezoekers en genieten dan ook heerlijk van al het katten schoon.

Via het kattenluik dat net naast de schuifpui zit kunnen de poezen zelf beslissen wanneer en of ze naar of binnen buiten willen.

Aan beide kanten van de tuin staat een water partij (die gevuld zijn tot een zekere hoogte, mocht het dan zo zijn dan ze er kukelen er niks kan gebeuren)

 

De tuin is dus een plek waar ze met genoegen spelen, en als s’avonds de verlichting aan gaat en de motjes komen dan is het helemaal een groot feest.

Bob heeft de tuin de hele ochtend samen met de niet krolse poesen en s’middags kan hij even lekker naar binnen.

De rest (krolse poezen) moeten dan naar boven of lekker naar buiten, dat gaat goed omdat we dan het kattenluikje even sluiten.

Maar geloof me na een heerlijke nacht in de tuin vinden ze het helemaal niet erg om naar binnen te moeten. Ook snacht’s kunnen ze gewoon naar binnen, mits ze dat willen. Op deze manier gaat het super goed het hele jaar door.

Alle poezen kunnen ook gebruik maken van het hele huis (ook de boven verdieping)

Ons huis is hun huis.

De kitten kamer.

De kitten kamer is zo ingericht dat het op een baby kamer lijkt, de kleine wonders zijn tenslotte ook kleine fluffy baby’s.

Mooie bevalling bakken zodat mama lekker op haar gemak een nest kan maken waar ze haar jongen de eerste periode groot wil brengen.

Alles is zo gemaakt dat het kitten-proof is, zodat de kleine nieuwsgierige en avonturistische wonders zich niet kunnen bezeren.

Ook is er genoeg voor de kleintjes om op de klimmen en klauteren, om mee te spelen en om op te slapen.

Kortom een veilige, gezellige kamer vol avontuur voor de kleintjes.

De kittens verblijven hier samen met mama tot ze drie weken oud zijn, wel zo rustig voor ze.

Het is hier knus en veilig. Na drie weken gaan ze lekker naar beneden de groep in, dan worden ook de bevalling bakken afgebroken en alleen voor de nacht verblijven ze dan weer op hun kamertje waar ze dan heerlijk kunnen ravotten zonder alle grote wonders, lekker even alleen  met mams.